Evo jedan prefini receptić za ovo proljetno vrijeme.
Sastojci:
- 4 odreska purećih prsa
- 500g špinata
- 100g mozzarelle
- 2 režnja češnjaka
- sol, papar
- 1 jaje
- krušne mrvice
Špinat očistiti, oprati i blanširati u kipućoj vodi. Ocijediti ga i zgnječiti.
Mozzarellu narezati ka kockice. Češnjak nasjeckati.
Mozzarellu, špinat i češnjak pomješati zajedno, posoliti i popapriti te smjesom puniti meso i zatvoriti čačkalicama.
Meso panirati za pohanje (brašno, jaje, krušne mrvice) i ispržiti na vrućem ulju.
Poslužiti uz pire od krumpira.
Dobar tek!
Eh sad ne znam je sam li ja ovo pre zablogiranja komentarisala ili ne ali citala sam blog sigurno:) Volim punjeno meso ovo tvoje izgleda odlicno:)
OdgovoriIzbrišiOvo zbilja odlično izgleda, a kombinacija namirnica je pun pogodak. Obavezno ću probati ovaj recept. :)
OdgovoriIzbrišiMmmmh, ove punjene šnicle izgledaju odlično! Odlična ideja za ručak! :)
OdgovoriIzbrišii ja ću ovo isprobati. Fotke su ti super!!!
OdgovoriIzbrišiAjme kako dobro!?, mmm, ovo izgleda jako primamljivo!
OdgovoriIzbriši