ponedjeljak, 16. svibnja 2011.

Pureće šnicle punjene špinatom i mozzarellom


Nema me par dana a krivac je lijepo i sunčano vrijeme, tako da sam većinu vremena sa obitelji izvan kuće.
Evo jedan prefini receptić za ovo proljetno vrijeme.

Sastojci:

  • 4 odreska purećih prsa
  • 500g špinata
  • 100g mozzarelle
  • 2 režnja češnjaka
  • sol, papar
  • 1 jaje
  • krušne mrvice


Na svakom komadu mesa napraviti džep. Meso posoliti.
Špinat očistiti, oprati i blanširati u kipućoj vodi. Ocijediti ga i zgnječiti.
Mozzarellu narezati ka kockice. Češnjak nasjeckati.

Mozzarellu, špinat i češnjak pomješati zajedno, posoliti i popapriti te smjesom puniti meso i zatvoriti čačkalicama.
Meso panirati za pohanje (brašno, jaje, krušne mrvice) i ispržiti na vrućem ulju.

Poslužiti uz pire od krumpira.

Dobar tek!

Broj komentara: 5:

  1. Eh sad ne znam je sam li ja ovo pre zablogiranja komentarisala ili ne ali citala sam blog sigurno:) Volim punjeno meso ovo tvoje izgleda odlicno:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo zbilja odlično izgleda, a kombinacija namirnica je pun pogodak. Obavezno ću probati ovaj recept. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mmmmh, ove punjene šnicle izgledaju odlično! Odlična ideja za ručak! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. i ja ću ovo isprobati. Fotke su ti super!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ajme kako dobro!?, mmm, ovo izgleda jako primamljivo!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...