četvrtak, 21. travnja 2011.

Dalmatinske šnicle



Naletila sam na ovaj super recept i kad je jelo bilo gotovo bilo mi je žao što nisam napravila veću količinu.
Zdjelu smo doslovno polizali kako je bilo fino.


1 dcl maslinovog ulja
500 gr junećih šnicli
2-3 glavice luka (ja sam stavila i malo mladog luka)
4-5 rajčica
2-3 češnjaka

Priprema:
Šnicle malo istući pa posoliti i popapriti.
U vatrostalnu zdjelu staviti ulje pa luk i rajčicu rezanu na kolutove, zatim dodati šnicle, posuti sa malo sjeckanog češnjaka i peršina, opet red povrća pa na kraju češnjak i peršin.
Poklopiti i na laganoj vatri na štednjaku krčkati 1-1,5 sata.
Posudu povremeno protresti



Ovo jelo možete pripremiti dan prije i staviti u frižider ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...