utorak, 24. travnja 2012.

Nougat namaz


Ovaj prefini namaz sam našla na blogu Sweet sensations.
Često ga radim i doslovno smo oduševljeni. Nema te nutelle koja bi zamjenila ovako fini namaz iz kućne radinosti.
Doduše, shvaćam da se nekima ne da zezati sa ovakvim stvarima, no vjerujte mi ovo je toliko jednostavno i brzo da se zbilja isplati probati a o okusu da ne pričam. Ja sam malo ostavila teksturasti namaz pa se lješnjaci fino osjete i izbacila sam maslac a povečala vrhnje za šlag.







    Printanje recepta



Broj komentara: 17:

  1. Fotke su čarobne, a vjerujem da je takav i okus ovog domaćeg namaza.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ništa ljepše od domaćeg namaza, divno, divno!! Fotografije su prekrasne!

    OdgovoriIzbriši
  3. oooo, ovo je predivno! Super su fotke!

    OdgovoriIzbriši
  4. vaaaauu, divne su ti fotke! :)
    namaz sam već isprobala, sjećaš se, i zbilja je odličan. i ovom prilikom, još jednom - tnx za sjajan recept :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovaj put sam izbacila maslac i povečala količinu slatkog vrhnja.
      Okusom nepromjenjiv no lakše je maziv ;)

      Izbriši
  5. Definitivno se treba isprbati!Gdje kupiti mahunu vanilije već je dugo tražim i za panna cotu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vaniliju imaš za kupiti u svakom trgovačkom centru (konzum, spar, merkator...), stoje na polici gdje su vanilin šećeri, prašak za pecivo i sve ostalo što je potrebno za kolače ;)

      Izbriši
  6. Odličan namaz,sastojci su super.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, a pogotovo kad su tu prženi lješnjaci koji daju fantastičnu aromu.

      Izbriši
  7. Sjajan recept, samo kad bi netko prepržio i oljuštio lješnjake umjesto mene. :) Koliko toga ispadne kad pišeš: "staviti u čistE teglicE"

    OdgovoriIzbriši
  8. ma nije problem oljuštiti lješnjake, ja ih prepržim u pećnici i onda ih zamotam u krpu i zarolam (naprijed-nazad) i to je to.
    Meni je od ove količine ispalo 3 male teglice od 2dcl-

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...