utorak, 24. travnja 2012.
Nougat namaz
Ovaj prefini namaz sam našla na blogu Sweet sensations.
Često ga radim i doslovno smo oduševljeni. Nema te nutelle koja bi zamjenila ovako fini namaz iz kućne radinosti.
Doduše, shvaćam da se nekima ne da zezati sa ovakvim stvarima, no vjerujte mi ovo je toliko jednostavno i brzo da se zbilja isplati probati a o okusu da ne pričam. Ja sam malo ostavila teksturasti namaz pa se lješnjaci fino osjete i izbacila sam maslac a povečala vrhnje za šlag.
Printanje recepta
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Fotke su čarobne, a vjerujem da je takav i okus ovog domaćeg namaza.
OdgovoriIzbrišiokus je diiivan :)
IzbrišiNišta ljepše od domaćeg namaza, divno, divno!! Fotografije su prekrasne!
OdgovoriIzbrišihvala,
Izbrišislažem se, domaće je domaće!
oooo, ovo je predivno! Super su fotke!
OdgovoriIzbrišihvala :)
Izbrišivaaaauu, divne su ti fotke! :)
OdgovoriIzbrišinamaz sam već isprobala, sjećaš se, i zbilja je odličan. i ovom prilikom, još jednom - tnx za sjajan recept :))
ovaj put sam izbacila maslac i povečala količinu slatkog vrhnja.
IzbrišiOkusom nepromjenjiv no lakše je maziv ;)
Definitivno se treba isprbati!Gdje kupiti mahunu vanilije već je dugo tražim i za panna cotu?
OdgovoriIzbrišiVaniliju imaš za kupiti u svakom trgovačkom centru (konzum, spar, merkator...), stoje na polici gdje su vanilin šećeri, prašak za pecivo i sve ostalo što je potrebno za kolače ;)
IzbrišiHvala :)
OdgovoriIzbrišiPrekrasno je, slike su ti divne
OdgovoriIzbriši:)
IzbrišiOdličan namaz,sastojci su super.
OdgovoriIzbrišida, a pogotovo kad su tu prženi lješnjaci koji daju fantastičnu aromu.
IzbrišiSjajan recept, samo kad bi netko prepržio i oljuštio lješnjake umjesto mene. :) Koliko toga ispadne kad pišeš: "staviti u čistE teglicE"
OdgovoriIzbrišima nije problem oljuštiti lješnjake, ja ih prepržim u pećnici i onda ih zamotam u krpu i zarolam (naprijed-nazad) i to je to.
OdgovoriIzbrišiMeni je od ove količine ispalo 3 male teglice od 2dcl-
Hvala :)
OdgovoriIzbriši