Volim sušene rajčice kao dodatak jelu jer daju posebnu aromu.
Rajčice prerezati na pola, poslagati na lim (ja sam na lim stavila alu foliju pa onda rajčice), posuti sa malo šećera, malo soli, papra, ružmarina i pokapati sa maslinovim uljem
Slagati ih u staklenke i ubaciti koji režanj češnjaka za još bolju aromu. Sve preliti maslinovim uljem.
Čuvati u frižideru.
Ovo moram isprobati! Sjajno izgleda.
OdgovoriIzbrišiFotke su ti prekrasne, vidim dobro ste se upoznali tvoj novi fotici ti ;))
Hvala Tanja, da , da svakim danom smo si sve bolji i bolji ;)
OdgovoriIzbrišiI kod mene omiljene ,ovo ljeto sam ih i sušila na suncu ,baš me zanima razlika.
OdgovoriIzbrišiFantasticno! To cemo druge godine svakako probati ;)
OdgovoriIzbrišiPozdraf!
A.
--
http://lifemoretasty.com
Voljela sam svoj blog. Tako da sam više sljedbenika!
OdgovoriIzbrišiPosjetite moj blog i saznajte malo brazilske kuhinje.
http://kibe-cozinhandocomamigos.blogspot.com/
Poljupci iz Brazila.
Luiz
ovo izgleda neodoljivo
OdgovoriIzbriši